Διώξτε τον ιό που σας εμποδίζει να λειτουργήσετε τον υπολογιστή σας, σας τρομοκρατεί ότι κάνατε κάποια παράνομη ενέργεια και σας ζητά να πληρώσετε 100 ευρώ με ασφαλή τρόπο για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας όπως ήταν.

Είναι ο λεγόμενος ιός της Αστυνομίας!

virus-police100euro

Μην τρομοκρατήστε!

Μην φοβάστε!

Το HelpU.eu έχει τη λύση και ο υπολογιστής σας θα είναι εντάξει καθαρός, σε λίγα λεπτά.

Κάντε κλικ στη γραμμή αυτή για να κατεβάσετε το αρχείο με τις οδηγίες και ακολουθήστε τις οδηγίες στον μολυσμένο υπολογιστή.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί ο υπολογιατής να ξεκινήσει ούτε σε ασφαλή λειτουργία, τότε πρέπει να μπορέσετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σε κατάσταση προηγούμενης ημέρας – που λειτουργούσε κανονικά. Αυτό γίνεται ακολουθώντας τις επιπλέον οδηγίες που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ (αρχείο version 2).

Προειδοποιούμε ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα αυτό, αλλά δεν είναι – δυστυχώς – πάντα δυνατός. Εξαρτάται από τό πόσο “βαριά” μολυσμένος είναι ο υπολογιστής. Αν δεν μπορέσετε να εφαρμόσετε τις οδηγίες αυτές ή ο υπολογιστής ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία, εξακολουθεί να εμφανίζει την μπλοκαρισμένη οθόνη, τότε ο υπολογιστής είναι πολύ σοβαρότερα “άρρωστος” και τότε πρέπει να μεταφερθεί ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στα εργαστήρια μας – στο χειρουργείο υπολογιστών –  για να θεραπευτεί εντελώς, με άλλες μεθόδους, πιο δύσκολες για απλούς χρήστες.
Αν ο υπολογιστής σας ανήκει στην τελευταία περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας τον παραδώσετε ή να έρθουμε να τον παραλάβουμε.
Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας: 69 96 602080

Για την επίλυση του προβλήματος αυτού,  αν δεν είναι εφικτός κανένας από τους προαναφερόμενους τρόπους που σας δίνουμε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τις οδηγίες τους και δεν είναι εύκολη η μεταφορά του υπολογιστή στο εργαστήριο μας, τότε πρέπει να βρείτε κάποιο τρόπο να ξεκινήσετε τον υπολογιστή από εξωτερική πηγή (άλλο δίσκο, dvd, cd, εξωτερικό cd/dvd, usb-disk) είτε με windows είτε με linux και έτσι να πάρετε τα αρχεία σας και να εντοπίσετε το μολυσμένο αρχείο.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα αυτή και είμαστε στη διάθεση σας για επιπλέον βοήθεια. Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Google Plus και να μας ακολουθήσετε στο Twitter.

Comments are closed.