Εγκαινιάζουμε με το σημερινό άρθρο, ενημέρωση σε θέματα τεχνολογίας και υπολογιστών που αφορούν την καθημερινή χρήση στους υπολογιστές, από προγράμματα που χρησιμοποιούνται πλέον εμπειρικά και από συνήθεια μερικές φορές.

Αρχίζουμε την ενημέρωση με το Skype.

msn-to-skypeΑπό 15 Μαρτίου 2013, το παλιό MSN ή Messenger της Microsoft, καταργείτε. Στην ουσία αλλάζει και μετατρέπεται σε Skype.

Αν έχετε ήδη Skype, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε. Απλά δεν θα χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας στη Microsoft (hotmail, windowslive, passport) για το Messenger, αλλά μόνο για τις άλλες της υπηρεσίες (e-mail, Skydrive κλπ.).

Αν δεν έχετε Skype, όταν μπείτε στο website: www.skype.com θα δείτε ότι στη σελίδα για δημιουργία λογαριασμού, έχει επιλογές για Microsoft account και Facebook. (Εδώ και ένα χρόνο και παραπάνω, το Skype έχει συνδεθεί με το Facebook).

skype_logoΆλλο ένα σημερινό νέο είναι ότι όσοι έχετε εγκατεστημένο το Skype στον υπολογιστή σας, θα σας ζητηθεί από το πρόγραμμα, όταν είστε συνδεδεμένοι στο internet, να κάνετε αναβάθμιση του Skype. Η διαδικασία είναι απλούστατη και ολοκληρώνεται σε 5 με 10 λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα του internet με το οποίο συνδέεστε.

Το νέο Skype, έχει καλύτερη εμφάνιση και ευκολίες στη λειτουργία του.

Σύντομα θα δείτε νέο video με οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης του.

Φιλικά

HelpU team

 

 

Comments are closed.